Skip to content

Víza do Thajska

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblr

Občané České Republiky nepotřebují turistická víza do Thajska

  • v případě příletu na mezinárodní letiště v Thajsku při pobytu do 30 dnů 
  • po překročení pozemní hranice na dobu pobytu do 14 dnů. 

 

Pobyt v Thajsku přesahující více, než 30 dnů

Pro vstup za účelem turistiky s pobytem přesahujícím 30 dnů je nutné žádat o vízum.
O turistické vízum s více vstupy (Multiple Entry Tourist Visa), je možné žádat na velvyslanectvích a konzulátech Thajska.


Turistická víza – informaze na Thajských stránkách
  https://www.thaiembassy.com/thailand/thailand-tourist-visa.php

 

Prodloužení Thajského víza

EXTENSION OF STAY
Those who wish to stay longer or may wish to change their type of visa must file an application for permission at the Office of Immigration Bureau located on Government Center B, Chaengwattana Soi 7, Laksi, Bangkok 10210, Tel 0-2141-9889
(more information can be found at https://www.immigration.go.th).

The extension of stay as well as the change of certain type of visa is solely at the discretion of the immigration officer. 

 

??? prodloužení 30-ti denního  bezvízového pobytu na místě ??? 
https://www.thaiembassy.com/thailand/changes-visa-exempt.php

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblr